top of page
leaf_individually_linde_lipovina_foliage

HJERTELIG VELKOMMEN TIL MIN BLOG <3

Her deler jeg ord og tanker med tips og input til, hvordan du kan finde din vej til din naturlige væren. Herunder også, hvordan jeg har øvet mig i at finde min - og stadig gør ;)

Naturlig væren er for mig en væren i hverdagen med plads til hele det fantastiske menneske, du er. Et liv hvor du kan være autentisk og afslappet og udtrykke dine værdier og behov kærligt og i respekt for den, du er. Har du lyst til at være med?

Hvis du opretter login, får du automatisk besked, når der er nyt på bloggen. Hvis du tilmed henter Wix appen, så er der et forum til dig med hurtig adgang til min blog, mine events OG små, overskuelige og helt konkrete øvelser til dig, der kan styrke din vej yderligere. 

I øjeblikket har blokken fokus på det at miste via hjerneskade. Jeg kalder det "Det alt for lange farvel". Kan nok reelt ikke gøre mig til dommer for, hvorvidt det kan være for langt. For det har også virkelig haft værdi i mit liv. Det har dog også været virkelig barsk og hårdt at en elsket og vigtig person svinder ind, ændrer sig og forsvinder for øjnene af en, men stadig er der.


Med hjernetumorer, demens, alzheimers og senhjerneskader er der mange, der står i lignende oplevelser. I en limbo mellem en sorg, en elsket, men ændret relation, en skyld, en dårlig samvittighed og eget levede hverdagsliv. Jeg deler min historie og erfaringer for mig og for jer. Læs med hvis det har relevans for dig. Send endelig en kommentar, hvis indlægget giver dig tanker, der må deles. Det er så vigtigt, at vi tør dele. I sorgen har vi brug for brede skuldre og åbne, sårbare hjerter.

Jeg glæder mig til at inspirere dig 

Kærligst Sheila Naja

Blog: Welcome
Blog: Blog2
bottom of page