top of page
0A1A3023_edited.jpg

INDIVIDUELLE FORLØB

I den smukke natur eller i min hyggelige klinik

I et individuelt forløb kan jeg hjælpe dig, hvis du kæmper med fx

Stress

Angst

Dårligt psykisk arbejdsmiljø

Generel oplevelse af utilfredshed

Føler dig faret vildt og har brug for hjælp til at finde de næste skridt

Udbrændthed

Lavt selvværd

Tilpasning til livet med kronisk sygdom

Et bæredygtigt hverdagsliv for dig, der hjælper andre 

Udfordringer i parforholdet

Vi finder først og fremmest frem til, hvad der er relevant for dig at fokusere på i dit forløb hos mig. Måske ved du det allerede, når du kommer. Måske ved du bare, hvordan du ikke længere ønsker at have det eller at prioritere i din hverdag. Vi starter lige der, hvor du er. Vi finder sammen ud, hvor mange sessioner, vi vil tage udgangspunkt i, og hvor lang tid, der skal være imellem.

I selve terapien benytter jeg forskellige terapeutiske metoder, så det tilpasses dig og din situation. Jeg arbejder både med tankemæssige og med kropslige oplevelser. Jeg mener, at indsigt og bevidsthed i tankerne sammen med kropslig oplevelse og genkendelse er vejen til at kunne både skabe og vedligeholde ændringer i vores hverdag.

På tankeplanet er mit fokus på, hvilke regler, vi har for os selv i tankerne, hvad vi får udlevet i vores adfærd, og hvordan det stemmer overens med vores værdier. Dette ud fra metoder som ACT og psykodynamisk terapi.

På det kropslige plan arbejder jeg med at træne kontakten indad; mærke de følelsesmæssige oplevelser i kroppen, sætte ord og billeder på, arbejde med at få det sat i bevægelse/proces gennem fx udtryk, sætninger, indre billeder og symbolik. Det er en meget kraftfuld måde at arbejde på, og jeg oplever ofte at svære oplevelser fra historien virkelig kan flyttes langt på kort tid på denne måde. Derudover lærer man, at følelserne ikke er så farlige. De kan godt rummes. Det gør en i stand til at stå ved nye valg i livet. Jeg benytter her hypnoterapi og dybdevisualisering.

Det er muligt at afrunde sessionen med healing, hvilket understøtter de ting, der skal heles eller slippes. Dette kan enten foregå i klinikken på min briks, eller under trækronerne i skoven. Hvor det giver mening inddrager jeg shamantrommen. Ellers er udgangspunktet intuitiv healing støttet af uddannelse indenfor reikihealing og englehealing.

Jeg har forskellige tilbud til dig: 

Som udgangspunkt kan du vælge, om du ønsker sessioner á 60 eller 90 minutters varighed. Især i skoven kan jeg anbefale 90 minutter.

Med 90 minutter har vi øget tid til dybde. Vi når både den terapeutisk samtale og øvelser, der træner din kontakt med dig. Kontakten med dig er den, som skal støtte dig fremadrettet til at blive ved med at prøve at træffe bedre valg for dig og dine nærmeste. Dette gøres ved hjælp af øvelser fra bl.a mindfulness og naturterapi. 


Et forløb hos mig er typisk mellem 4 og 6 sessioner, der ligger med 14 til 21 dage mellem hver. Nogen vælger derefter at komme forbi til et boost en gang hver måned eller hvert kvartal. Hver session er dog fint afrundet, så afstanden mellem dem bliver mindre vigtig.  

Individuel terapi 60 / 90 min med fokus på det, du har brug for .......................................................1050 / 1450,-

Terapi via telefon eller online 30 / 60 min. Via telefon giver det muligheden for, at du besøger et naturområde nær dig, og jeg guider dig på samme vis, som hvis vi var i "min" skov. Sessionen på 30 min kan benyttes til at få et indtryk af, hvem jeg er, eller til et kortere input mellem to sessioner.....................500 / 1050,-

Individuel terapi inklusiv healing i 90 min: Vi understøtter dagens proces med dyb healing. Jeg får ofte input undervejs, som jeg efterfølgende deler, hvis du ønsker det. Ellers opleves det ofte som dyb afspænding med små eller store indre rejser og indsigter undervejs.................................. 1450,- 

Parterapi / fællesterapi 120 min. I klinik eller skov. Fokus på jeres fælles dynamik. Hvor løfter I hinanden og hvor får i skudt hinanden i sænk? Hvad sker der mellem jer og hvorfor? Både til jer, der har konkrete udfordringer, I ønsker at finde en vej igennem. Til jer, der måske har mødt hinanden senere i livet, og vil finde fælles sti uden for meget ballade fra de gamle erfaringer. Men også til jer, der synes, at livet er for kort til halvsløset kærlighed med den, I elsker og har valgt at dele livet med nu og her. At gå i fælles udvikling med en, vi elsker, er uanset en fantastisk og givende oplevelse. I kan ikke undgå at lære noget om jer selv, der gælder i alle relationer, men bare sættes mere på spidsen her ................................................................ 1750,-

Session børn og unge op til 18 år 60 min. Børn elsker ofte naturen som en skøn tumleplads. Når jeg har børn i forløb, så bliver samtalen en naturlig blanding mellem klatring, leg, sanseøvelser og brug af naturens billeder som beskrivelse af det, de finder svært lige nu. Forældre er velkomne til at være med, hvis barnet ikke er tryg på egen hånd. De store børn nyder en session uden så mange "voksen"-regler med at sidde pænt og have øjenkontakt osv. Det bliver mere uformelt og på en fælles hjemmebane...................................................... 1050,-

Supervision / fokus på egenomsorg og balance til dig, der selv arbejder med at yde omsorg 60 / 90 min: Til dig, der er leder, psykolog, lærer, pædagog, læge, sygeplejerske, sosu eller på en eller anden måde arbejder på at give af din omsorg til andre. Fokus på din balance, dit rodnet, din vigtige egenomsorg og genopfyldning. Herunder muligt at gå ind i konkrete sager, der af kendte eller ukendt årsager påvirker dig ekstra eller anderledes................... 1050 / 1450,- 

Vejen til dine rødder 3x90 min. En rejse tilbage til dit rodfæste, så du kan stå med bevidst overblik selv i stormvejr. En kombination mellem naturterapi, psykologisk terapi og trommehealing. Vi arbejder med jordforbindelse, jordforbindelse og mere jordforbindelse. Kan bookes flere sammen.........................3700,- (2500 for følgende deltagere)

Find din sjæls vej 6 x 90 min. Er du faret vild? Måske efter en stressomgang. Eller er du ved målet, som du altid har forestillet dig, målet så ud? Men uden at mærke tilfredsheden og glæden? Har du glæden ved at have dig med i dit liv? Eller lever du "en andens" liv? 6 sessioner i flow, hvor vi arbejder med at finde ind til din sjælsvej. Kombination mellem psykologisk terapi, spirituel kanalisering, dybdevisualisering og indre trommerejser. Vi arbejder naturligvis også helt konkret ift., hvordan du får det mere i spil i din hverdag nu og her og på den lange bane. Kan bookes flere sammen........................8000,- (4000 for følgende deltagere)

Er du medlem af Sygesikring Danmark eller har anden sundhedsforsikring kan du undersøge, om de giver tilskud til individuelle forløb hos psykolog. Jeg er autoriseret. Har du en henvisning, kan jeg ikke tage imod desværre, men jeg giver 200 kr i rabat pr. session. Hvis du har økonomiske udfordringer, så lad os snakke sammen alligevel. Har du brug for hjælp, så finder vi en vej via ratebetaling, antal sessioner ift. mulighed for betaling osv. I enkelte tilfælde er der mulighed for nedsat pris.

Du kan booke en tid pr. telefon 49402585 eller mail naturligvaeren@gmail.com og naturligvis altid kontakte mig helt uden forpligtelse bare for at høre mere.

Kontakt mig gerne for en helt uforpligtende samtale. Der kan vi finde ud af, hvad dine ønsker er, om om jeg er den rette til at følge dig på dit næste skridt.

Individuelt: Services
20200504_113522.jpg
0A1A3142.jpg
received_2379695285636104.jpeg
0A1A3588.jpg
20201021_172944.jpg
0A1A3619.jpg
0A1A3023_edited.jpg
hjertesten.jpg
træmedrødder.jpg
20190908_110243.jpg
received_511328896104707.jpeg
Individuelt: Gallery
bottom of page