top of page
3O9A2669.jpg

HVEM ER JEG?

Jeg arbejder med proces, nærvær og dybde gennem psykologi, naturterapi, dybdevisualisering, healing, mindfulness og det spirituelle.

Jeg har den ene fod i psykologien og blev uddannet psykolog tilbage i 2009. Jeg blev autoriseret i 2014. Jeg har arbejdet med stress rehabilitering og håndtering af det at leve med kroniske smerter. Jeg har en bred erfaring i forhold til det at være et menneske i krise og slås med egne grænser, med det ikke at slå til og oplevelsen af at være langt fra den, man kan mærke, man egentlig er. Jeg har gennem både individuelle og gruppebaserede forløb hjulpet mange tættere på en hverdag, hvor de lever i overenstemmelse med sig selv. Hjulpet dem tættere på det, jeg kalder naturlig væren. En væren som i langt højere grad følger det, flow der er, de værdier, der kommer inde fra hjertet, og de ressourcer, man reelt har.

Min anden fod er godt forankret i den spirituelle verden, som har været en del af min hverdag og egne processer i over 15 år. Det er gennem meditation, healing, shamanisme, engle og naturens skønne energier. Jeg bruger disse elementer i terapi såvel som gruppeforløb. Jeg bruger derudover min intuition og kontakt indad, som er blevet skærpet gennem mit eget arbejde med disse elementer.


Jeg er både fagligt og personligt optaget af rejsen indad og nedad. Kan vi være her med os selv, så kan vi navigere i overenstemmelse med egne værdier og ressourcer. Herinde har du selv den visdom, du skal bruge. Jeg hjælper dig med at finde ind til den og til at få den i spil i din hverdag.

Naturlig væren er for mig det at kunne være sig selv med det hele. Ærlig og autentisk -både indad og udad. Stå ved sig selv og turde sætte ord på egne værdier og behov. Når vi lever derudfra i os selv, bliver hverdagen præget af langt mere nydelse og dejlig energi, og ønsker og drømme har det med at falde skønt på plads omkring os.

Jeg er god til at få ideer og har generelt mange jern i ilden. Jeg trives med en hverdag med forskellige input og opgaver. Jeg nyder både klinikken, skoven og det at komme ud og undervise og holde oplæg omkring den vigtige stressforebyggelse og egenomsorg. Uanset om det handler om de små minipauser eller naturens rehabiliterende muligheder. Jeg tilbyder derfor en bred pallette, der dog har den fælles tråd, at det handler om netop den naturlige væren.

Jeg er i øjeblikket aktuel som medforfatter på bogen Spiritualitet og Psykologi fra Gads faglige forlag. Udgivelse November 2023, så forfatter kan også tilføjes mit CV. Ud over mor til 2 halvstore børn, ægtefælde, pårørende til barn med handicap, hesteejer, hunde-ejer og katte-ejer. Hvis man da kan eje dyr. Nærmere omsorgsgiver måske. Bosat på landet med naturen som daglig legeplads.

Om mig: About Therapy

En lille sanseøvelse fra mig til dig

Om mig: Video
bottom of page