top of page

Endnu ikke afgjort

|

Kærvej 5

Styrk din egen modstandkraft - et døgn i naturen

Nye datoer følger...Tempoet skrues ned, himlen og naturen åbner sig og kontakten indad styrkes. Et helt døgn hvor du bare skal være. Intet andet. Ingen mobil eller pligter. Bare være, sanse, slappe af og nyde. En pause til dig i et helt døgn med naturen som en smuk og omsorgsfuld ramme.

Styrk din egen modstandkraft - et døgn i naturen
Styrk din egen modstandkraft - et døgn i naturen

Tid og sted

Endnu ikke afgjort

Kærvej 5, Kærvej 5, 6040 Egtved, Denmark

Om eventet

Tempoet skrues ned, himlen og naturen åbner sig og kontakten indad styrkes. Et helt døgn hvor du bare skal være. Intet andet. Ingen mobil eller pligter. Bare være, sanse, slappe af og nyde. En pause til dig i et helt døgn med naturen som en smuk og omsorgsfuld ramme. Et døgn til at sætte det hele lidt i ro og skabe plads til at fordøje det gamle og sætte spire til det nye. 

Har du svært ved at finde ro? Har du svært ved at få prioriteret tid og rum til dig? Handler livet mest om at være der for de andre?

Eller er du allerede rigtig god til at få dig næret og fyldt op? Har du erfaret hvilken kæmpe forskel, det kan gøre i dit liv? Og vil du derfor have et dejligt boost til din energi? 

Så lad dette døgn i naturen hjælpe dig... 

Naturen er kendt for at have en positiv virkning i forhold til vores helbred -både fysisk og mentalt. Videnskabelige undersøgelser viser, at det at opholde sig i naturen bl.a kan reducere stress, angst og depression. Det kan styrke immunforsvaret, vores koncentrationsevne, oplevede velvære og energiniveau. Vores opmærksomhed får lov til at komme over i det spontane gear, hvor kreativitet og det at se det hele lidt foroven kommer i spil. I dag er vi ofte i den meget fokuserede opmærksomhed, når vi anlyserer og problemløser. Hjernen får simpelthen lov til at slappe af i naturen. Alt dette kan du få blot ved at opholde dig i naturen. Vi sørger for alt det praktiske og guider dig undervejs i forskellige øvelser, der styrker vejen til alt det, naturen kan give. 

Der er således en mulighed for at gå derfra efterfølgende og være helt nede i gear, med sanserne vækket til at opleve og glædes over småt og stort, måske kontakt med nye eller gamle sider, der er sat til spiring igen? Og måske nogle udfordringer, der før var gået i hårdknude, men nu har fået nye vinkler og dermed håb igen.

Hvem er vi? 

Ulla Nørgaard Karmann er uddannet sygeplejerske og har et modul indenfor naturbaseret sundhedsfremme. Hun har gennem de sidste rigtig mange år forfinet og udviklet sin have, som en spiselig skovhave. Et rent sansemekka. Derudover bølger grunden sig igennem egen skov, eng og en rislende bæk. Der er med andre ord virkelig kredset for alle sanser og masser af mulighed for at finde små yndlingssteder og lade sindet dvæle. Ullas fantastiske Skovhave ligger i Ågård mellem Egtved og Vejle. Ulla sørger for at forkæle dig og dine sanser undervejs med lækker og smuk mad og drikke direkte fra hendes have. Er du interesseret, er der mulighed for at komme med rundt i haven og plukke til frokosten og høre om de planter og blomster, der er på menuen. Du kan læse mere på www.ullasskovhave.dk 

Sheila Naja Kragelund er autoriseret psykolog og mindfulnessintruktør. Hun har arbejdet med naturterapi og indre styrke og balance i mange år bl.a. med stressramte og personer, der lever med kroniske smerter eller anden funktionsnedsættelse. Sheila Naja er indehaver af Naturlig Væren. En psykologisk klinik med fokus på at finde den indre balance, finde hen til livet uden stress, angst og underskud, og i stedet fylde hverdagen med egen styrke og værdier samt nydelse. Du kan læse mere om Sheila Naja på www.naturligvaeren.dk 

Sted Ullas private skovhave og skov i Ågård. Det betyder, at vi har naturen helt for os selv! 

Det kræver ingen forudgående kendskab til at være i naturen. Vi tager os af alt det praktiske.  

Der vil være mulighed for at lave udesidning om natten, hvilket betyder at være vågen, stille og indadvendt i skoven gennem hele natten. Det er en fantastisk oplevelse. Det kan også være en mini udesidning, hvor man putter sig i løbet af natten.  

Det er også helt ok at putte sig i eget telt, låne en plads i shelteret eller prøve et hængekøje telt og få en skøn nattesøvn ovenpå dagen i naturen. Det vil helt være dit valg ❤🌳☀️ 

Din investering i dette døgn er 1850,- Det inkluderer mad, guidning til ro og kontakt indad, mulighed for psykologisk sparring med det, du går og tumler med individult eller i gruppen. Der er plads til 10 deltagere. Tilmelding efter først til mølle. Din plads er sikret ved betaling via MobilePay til 734915. Bliver du forhindret, kan du få pengene retur indtil en uge før opstart. Herefter kan du give din plads til en anden. Byder vejrudsigtern op til på silende regn hele døgnet, stormvarsler eller heftigt tordenvejr, så rykkes datoen. Kan du ikke på den nye dato, vil du naturligvis få refunderet pengene.  

Du er velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak med Sheila Naja tlf 49402585. 

Glæder os meget til at dele denne oplevelse med dig ☀️🌳🌳

Del dette event

Event Info: Events
bottom of page