top of page

Endnu ikke afgjort

|

Brejning Lystbådehavn

Spring ud i hverdagen igen med hele dig

En eftermiddag med fokus på at fordøje den sidste tid, der har været så anderledes. Hvar skal med ind i hverdagen? Hvad skal slippes?

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Spring ud i hverdagen igen med hele dig
Spring ud i hverdagen igen med hele dig

Tid og sted

Endnu ikke afgjort

Brejning Lystbådehavn, Brejning Strand 104, 7080 Børkop, Denmark

Om eventet

Det har været en mærkelig tid de sidste måneder efterfulgt af ferietid nu her med færre planer måske end normalt? Det hele ændrede sig fra én dag til den næste. Vi har lært meget i denne tid. Når ting bliver så andelredes, så aggerer og håndterer vi også anderledes, og oplever nyt. Der har både været glæder og frustrationer undervejs. For lidt og alt for meget. Har du brug for efterfølgende at få det hele samlet lidt sammen, ryddet lidt op? Få mærket, om der noget, der skal med videre og noget, der skal slippes igen?

Nu begynder det hele at åbne lidt igen, og hverdagen lander stille og roligt i det normale igen. Måske er det en lettelse, måske er det lidt tungt... Med sandsynlighed er der lidt af begge dele.

Jeg vil gerne invitere til en styrkelse af kontakten indad og til en kickstart af mere bevidste og omsorgsfulde valg til dig fra dig herfra.

En kiggen tilbage til før og under corona og ferietid -en kiggen på lige nu og her og den udgave, du er i dag.... og derfra et kig fremad. Den udgave du ønsker at være i hverdagen herfra.

Måske slås du med egne ressourcer, egne og andres krav, at nå alt det, du gerne vil? Måske føles hversdagen mere som et hamsterhjul end som levet liv? Hvor ofte er der fordybelse, væren og nærvær i din hverdag? 

Vi mødes ved bålhytten på havnen i Brejning mellem Vejle og Fredericia. Midt i den smukkeste natur! 

Vi starter med en tur i skoven med fokus på stilhed og det indadvendte. Jeg guider et par mindfulness øvelser undervejs til at styrke, det skoven kan, og det som denne dag har fokus på. 

Fra dette rolige og indadvendte udgangspunkt skal vi arbejde med dit fundament, så du kan finde vejen til at stå stærkt i hverdagen fremadrettet. Vi skal arbejde med de aspekter i og oplevelser, der er vigtigst for dig i din hverdag. Lidt som et træ, skal vi arbejde med rødderne, stammen og bladene, der strækker sig efter lyset og livet.

Det er ikke fiks og færdigt efter en dag, men bliver noget du selvkærligt vil have med dig i din bevidsthed på vej mod en hverdag med mere livsglæde, fordybelse og nærvær.

Prisen for denne dag er 550kr inkl te, kaffe og snacks samt materialer.

Du tilmelder dig ved at sende mig en besked via messenger eller mobil 49402585 samt overføre 550kr via mobilepay 734915. 

Du er naturligvis velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål. Max 6 deltagere.

Håber vi ses 🙏❤

Ift forberedelser er tilmeldingsfristen d.14. 8 kl.20

Del dette event

Event Info: Events
bottom of page