top of page

søn. 30. maj

|

Børkop

Mod og retning - psykologi, Haka og Naturterapi

Mangler du modet til at få taget de næste store skridt i dit liv? Har du mistet retningen i forhold til, hvad der er vigtigt for dig? Trænger du til at mærke helt ind i alle celler, at også du har styrken og modet til at prioritere at være glad i din hverdag?

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Mod og retning - psykologi, Haka og Naturterapi
Mod og retning - psykologi, Haka og Naturterapi

Tid og sted

30. maj 2021, 13.00 – 16.30

Børkop, Tornvadshavevej 109, 7080 Børkop, Denmark

Om eventet

En unik workshop mod fokus på din kontakt med dit MOD! Modet til at mærke dine behov og få dem sat i spil. MODET til at tage de skridt i livet, som du mærker, der kalder! Nu er det nu!

Som altid i Naturlig Væren regi, så skal vi ikke kun snakke om det, men mærke det og manifestere det helt ind i cellerne og på både det mentale, det følelsesmæssige og det kropslige plan. 

Vi skal snakke om mod, tillid og det at sætte en retning, hvad der typisk stopper os, vi skal sanse, arbejde med visualisering og affirmationer, nyde skoven og naturen og lave fantastisk og med garanti dybt transformerende Haka.

Vi mødes kl.13.00 og går sammen ind i en stille landingsstund gennem fyrskoven. Vi ender ved en åbning ved den fineste lille sø og åbne marker. Her byder vi velkommen og støtter din landing i dig.

Herefter vil psykolog Sheila Naja Kragelund guide dig gennem input og konkrete øvelser, der kan hjælpe dig til at få samlet dine ønsker og længsler i én retning og finde dine næste vigtige skridt. En del af denne proces foregår i skoven i stilhed, hvor du får tid til bare at være, sanse og opleve og lade tankerne vandre. 

Til sidst arbejder vi med kontakten til modet. Hvad er det at turde? Hvad afholder os fra at tage de skridt, vi ved, vi gerne vil? Hvordan finder man tillid?

Vi runder af med Haka guidet af Kane Harnett. En Maori tradition fra New Zealand, der giver en fantastisk styrkefølelse helt indefra og ud. Både i en selv og i gruppen som samlet enhed. Haka er det vildeste redskab og jeg glæder mig vanvittigt til at dele det med jer! Slip tøjlerne og mærk din styrke og din indre kriger som aldrig før -lige til at tage med dig ind i hverdagslivet bagefter.

Praktisk

Mødes Hos Mette B&B Tornvadshavevej i Børkop. Husk praktisk tøj efter vejret -hellere en ekstra trøje end en for lidt. Underlag til at side på og en notesbog med kuglepen. 

Prisen for denne eftermiddag er 600kr. Der er særlig earlybird pris indtil d.10. maj på 525 kr. Der er max plads til 20 deltagere. Tilmelding efter først til mølle. Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte mig på 49402585, hvis du har spørgsmål til eventet. TILMELDING kan enten foregå via hjemmesiden her eller du kan sende mig en mail på naturligvaeren@gmail.com og overføre de 525/650kr via mobilepay til 734915

Skulle vi være nødsaget til at aflyse pga. coronarelaterede forhold, så får du naturligvis dine penge igen. Skulle du blive forhindret, kan du få dine penge retur indtil 1 uge før eventet. Derefter kan du give din plads til en anden. Vi overholder givne retninglinjer og har respekt for deltagernes forskellige grænser. Vi skal være udenfor under hele workshoppen og der er masser af plads til at holde den afstand, man måtte have brug for. Vi forventer naturligvis, at man melder afbud, hvis man har symptomer på dagen, ligesom vi bliver nødt til at aflyse, hvis vi har.

Sheila Naja Kragelund

Autoriseret psykolog og mindfulnessinstruktør. Mange års erfaring med det at finde ind til sig selv og få skabt sit liv og taget sin valg derudfra. Mindre stress, knokleri og overlevelse, mere liv og nydelse. Har i mange år brugt naturen samt elementer fra de gamle traditioner som udgangspunkt for for heling og proces. Du kan læse mere på www.naturligvaeren.dk

Kane Harnett

Kane er fra New Zealand og er Maori fra Ngati Kahu stammen. Han har boet i Danmark de sidste 20 år og har i de sidste 4 arbejdet med Haka i Danmark og i udlandet. Her har han beriget rigtig mange mennesker med denne meget kraftfulde tradition, der virkelig forbinder os med en dyb styrke og fundament i os selv og i den gruppe, vi er sammen med. 

My name is Kane Harnett-Mutu. Kane er meget tryghedsskabende at arbejde sammen med og eminemt til at få energien i gruppen til at sitre og arbejde. Det er en fantastisk oplevelse at lave Haka med Kane. Du kan læse mere på www.haka.dk

Billetter

  • Early Bird

    Indtil 10.maj er prisen sat ned til 525,- Derefter stiger den til 650,-

    525,00 kr.
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

Event Info: Events
bottom of page