top of page

man. 22. jun.

|

Søndermarkshallen

Mindfulness i skoven -Vejle

Ro og balance gennem mindfulness i den smukke skov

Lukket for tilmelding
Se mine andre begivenheder
Mindfulness i skoven -Vejle
Mindfulness i skoven -Vejle

Tid og sted

22. jun. 2020, 19.30 – 21.00

Søndermarkshallen, Søndermarksvej 119, 7100 Vejle, Denmark

Gæster

Om eventet

Skovbadning eller mindfulness i naturen vinder frem i disse år. Det er der en god grund til. Skoven har en fantastisk indvirkning på vores velvære og stressniveau. Det er en meget effektiv modpol til vores hverdag, som ofte er præget af gøren og præstation. Naturen støtter det bare at være, at sanse og nyde.

Jeg vil gerne invitere dig på en tur i skoven med fokus på fordybelse og sansning. Jeg vil guide dig på en kortere gåtur i roligt tempo med mindfulnessinspirerede øvelser undervejs. Øvelserne har til formål at styrke det, som skoven kan give dig. Det er øvelser, som du kan tage med dig på fremtidige ture i skoven. De virker stressreducerende og kan øge din evne til at mærke dig selv og dermed nemmere få kontakt med, hvad der er vigtigt for dig. Derudover støtter naturens os i at rumme det, der sker både inden i  og omkring os.

Denne tur ligger mandag aften fra kl.19.30-21.00 i Sønderskoven i Vejle.

Din investering i dette er 150,-. Dem overfører du til mig via mobilepay i forbindelse med tilmelding (nr.734915). Du kan tilmelde dig via sms 49402585 eller mail naturligvaeren@gmail.com. .

Vi mødes på p-pladsen ved Søndermarkshallen i Vejle. Du skal bare iføre dig dejlig varmt tøj, praktiske sko/støvler og medbringe et underlag eller stor pose/sæk, så du kan sidde eller ligge i skovbunden og evt et tæppe.

Glæder mig til at have dig med i skoven. Pga. corona holder vi deltagerantallet til max 7. Så er der mulighed for god afstand :)

Du kan følge med i mine begivenheder og nyeste input gennem min facebookeside https://www.facebook.com/psykologsheilanaja/

Del dette event

Event Info: Events
bottom of page