top of page

tors. 12. mar.

|

Dyrehaven 20

Lad din energi finde hjem

Et gruppeforløb over 8 gange med fokus på dig og din balance

Lukket for tilmelding
Se mine andre begivenheder
Lad din energi finde hjem
Lad din energi finde hjem

Tid og sted

12. mar. 2020, 19.00 – 07. maj 2020, 21.00

Dyrehaven 20, Dyrehaven 20, 7080 Børkop, Denmark

Om eventet

Får du brugt din energi på alle andre og løber tør lang tid før du når til at gøre noget godt for dig selv? Siger du altid ja, når andre har brug for noget og har du tårnhøje krav i forhold til, hvad du skal leve op til på arbejdet, overfor dine børn, din ægtefælde, veninder?? Så læs med her. 

Gennem 8 mødegange (ingen fremmøde Skærtorsdag) vil jeg støtte dig ind i en proces, der handler om dig!! En proces hvor du får mulighed for at genskabe en kontakt med dig selv og dine behov og værdier. Jeg vil hjælpe dig med at finde en rettesnor, så du både kan være der for dig selv og samtidig give en masse til andre -men i den rette balance, så du ikke løber tør. 

Vi mødes 2 timer hver gang, som handler om dig og din proces. Vi mødes i en gruppe på op til 10 deltagere, da det giver en unik mulighed for, at du kan spejle dig i andre, der også griber denne mulighed for at vende hverdagen fra at være en kamp til at få fokus på nydelse og det at nære dig. Der sker noget helt særligt og meget kraftfuldt, når vi følges ad i en sårbar proces som denne.  

Hver gang er der fokus på det indadvendte, roen og kontakten i en blanding mellem indput fra mig og fra hinanden. Vi skal arbejde med mindfulness, forskellige sanseøvelser og emner som handlemønstre, overspringshandlinger, ønsket om anerkendelse, kommunikation, dårlig samvittighed som din bedste ven samt værdier.  

Forløbet er 8 x 2 timer. Vi mødes hver torsdag aften fra uge 11 fra 19.00-21.00.

Intropris: Din investering i dig er 160 kr pr. gang. Du kan betale for hele forløbet på én gang (1280 kr) eller over 3 rater á 430,- Jeg vil anbefale, at prioritere at møde op alle gangene, da det vil være en proces, og at det er dedikationen, der får dig i mål. Ved du på forhånd, at du er forhindret et par af gangene, så kontakt mig og lad os tage en snak omkring dette og vi prøver at finde en god løsning. 

Hvis du efter første mødegang kan mærke, at den måde jeg arbejder på bare slet ikke er den rigtige for dig, så er det naturligvis muligt at få dine penge retur. Jeg har stor respekt for, at de her indre rejser og arbejdet med egen sårbarhed først og fremmest kræver, at man oplever sig i tryghedsgivende rammer.   

Kontakt mig endelig i forbindelse med spørgsmål eller en uforpligtende samtale. Jeg kan kontaktes via tlf 49402585, messenger eller mail naturligvaeren@gmail.com. 

Du tilmelder dig ligeledes via mobil eller mail. De 1280,- eller 430,- betales ved tilmelding via mobilepay. 

Du kan følge med i mine begivenheder og nyeste input gennem min facebookeside https://www.facebook.com/psykologsheilanaja/

Del dette event

Event Info: Events
bottom of page