top of page

tirs. 18. aug.

|

Dyrehaven 20

Gratis temaften om stress og balance -Udsolgt

Kæmper du med at få energien til at slå til? Kæmper du med at komme igennem todo-listen eller sørge for, at alle andre har det godt, før du når til at forkæle dig selv? Til at fylde dig selv op? D.18.august kl.19-21 inviterer jeg dig kvit og frit til en aften med fokus på din omsorg fra dig til dig

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Gratis temaften om stress og balance -Udsolgt
Gratis temaften om stress og balance -Udsolgt

Tid og sted

18. aug. 2020, 19.00 – 21.00

Dyrehaven 20, Dyrehaven 20, 7080 Børkop, Denmark

Gæster

Om eventet

Der er desværre ikke flere pladser tilbage til denne aften. Du kan følge min side på facebook og holde øje med, hvornår der næste gang er tema-aften.

Kæmper du med at få energien til at slå til? Kæmper du med at komme igennem todo-listen eller sørge for, at alle andre har det godt, før du når til at forkæle dig selv? Til at fylde dig selv op?  

D.18.august kl.19-21 inviterer jeg dig kvit og frit til en aften med fokus på din omsorg fra dig til dig! Jeg vil guide dig i en række øvelser, der kan støtte din opladning og samtidig støtte din kontakt indad. Det er i kontakten indad, du vil kunne lære at navigere efter, hvornår og hvordan omsorg fra dig til dig kan komme ind som en naturlig del af din hverdag. Husker du omsorgen til dig selv, så er der faktisk i sidste ende langt mere energi til at være der for dem, du holder af og for den evige todo-liste -og du vil tilmed have det langt bedre imens.  Det er naturligvis en proces at nå dertil, og den når vi ikke på én aften. 

Vi kan dog få skærpet din opmærksomhed på den og få sat den igang. Du får nogle nye omsorgsfulde punkter til todo-listen, hvor fokus vendes til dig og dine ressourcer. Både gennem mindfulnessinspirerende øvelser, forslag til minipauser samt reflektionsøvelser.  

Tilmelding nødvendigt på messenger eller via mail naturligvaeren@gmail.com.  Max 15 deltagere så først til mølle.  

Temaaftenen finder sted i de smukke lokaler Dyrehaven 20, Brejning, 7080 Børkop. Der vil være te og kaffe samt lidt snacks.  Medbring gerne yogamåtte, tæppe og pude, hvis du har.  Glæder mig til at møde dig! 

 Lidt om mig: Jeg er uddannet psykolog tilbage i 09. Siden da har jeg arbejdet med mennesker i krise, der har søgt hjælp til at komme tilbage i balance og til en hverdag med glæde og nærvær. Stress eller kroniske smerter har væltet dem for en stund. Det er fantastisk at hjælpe den enkelte tilbage til smil og overskud i energien. Jeg benytter både mit fundament som psykolog og elementer fra shamanismen og det spirituelle. Hos mig er der højt til "loftet" og dybt ind til sjælen og det hele menneske er vigtigt.

Del dette event

Event Info: Events
bottom of page