man. 10. maj | Brejning Lystbådehavn

Farvel til stress - Lad din energi finde hjem

Et gruppeforløb over 6 gange med fokus på dig og din balance. Få kontakt med de værdier og valg, der er vigtige for dig og lær at få dem prioriteret højt i din hverdag. I denne udgave mødes vi i skoven

Tid & sted

10. maj 19.00 – 21. jun. 21.00
Brejning Lystbådehavn, Dyrehaven 20, 7080 Børkop

Om eventet

Til dig, der får brugt din energi på alle andre og aldrig når til dig selv..

Til dig der altid ja, når andre har brug for noget ...

Til dig, der har tårnhøje krav til dig selv...

Det er bare opskriften på en hård og krævende hverdag fyldt med underskud. Ren overlevelse!! Jeg kender heldigvis en anden opskrift og flere veje til at hjælpe dig til at finde den rette opskrift til dig!

**Forløb over 6 gange i en lille gruppe ledet af en psykolog**

Gennem 6 mødegange vil jeg støtte dig ind i en proces, der handler om dig!! En proces hvor du får mulighed for at genskabe en kontakt med dig selv og dine behov og værdier. Jeg vil hjælpe dig med at finde en rettesnor, så du både kan være der for dig selv og samtidig give en masse til andre -men i den rette balance, så du ikke løber tør.

Vi mødes 2 timer hver gang, som handler om dig og din proces. Vi mødes i en gruppe på op til 6 deltagere. Dette giver en unik mulighed for både at have en masse plads til dig og til at spejle dig i andre, der også er i proces. Der sker noget helt særligt og meget kraftfuldt, når vi følges ad i stærk og sårbar proces som denne.

Hver gang er der fokus på det indadvendte, roen og kontakten i en blanding mellem indput fra mig og fra hinanden. Vi skal arbejde med mindfulness, forskellige sanseøvelser og emner som handlemønstre, overspringshandlinger, ønsket om anerkendelse, kommunikation, dårlig samvittighed som din bedste ven samt værdier.

Hvem er jeg

Mit navn er Sheila Naja Kragelund. Jeg er psykolog og mindfulnessinstruktør. Jeg har mange års erfaring i arbejdet med stress- og kriseramte og det at finde vejen hen til en væren i hverdagen md plads til den, man er. Ens Naturlige Væren. Et liv med egenrespekt og selvkærlighed og en smuk balance med ens væren for de vigtige mennesker omkring en.Jeg har i de sidste 20 år bevæget i og udviklet mig inden for den spirituelle verden og særligt shamanismen. Jeg inddrager elementer herfra som fx. min shamantromme og derudover skærpede indføling og intuition med det, der er vigtigt og i spil lige nu.

Praktisk

Forløbet er 6 x 2 timer. Vi mødes mandag aften fra kl. 19-21 og bruger den smukke forårsskov som kulisse. Skulle vejret været helt umuligt, så rykker vi indenfor i mit gruppelokale i klinikken. Vi løber ind i pinsedag, som vi springer over, så mødegangen er følgende datoer: 10/5, 17/5,31/5, 7/6, 14/6 og 21/6.

Din investering i dig er 300 kr pr. gang. Du kan betale for hele forløbet på én gang (1800 kr) eller over 2 rater á 950 kr. (Hvis du skulle have 2 x 6 timer hos en psykolog individuelt, vil det let kunne koste 13.000,-) Her er du i en gruppe, men med god tid til den enkeltes proces og med den ekstra styrke, der er i, at dele den menneskelige rejse. Det er faktisk win win. Du vil med sandsynlighed opleve, at de andre deltagere sætter ord på lige præcis det, du også går og tumler med, og når de slipper noget tungt, vil du også opleve lettelsen inde i dig.

Jeg vil anbefale, at prioritere at møde op alle gangene, da det vil være en proces, og det er dedikationen, der får dig i mål. Det at vende tilbage til dig og dit fast én gang ugentligt i en periode og lade det summe lidt i tiden mellem mødegangene. Ved du på forhånd, at du er forhindret et par af gangene, så kontakt mig og lad os tage en snak omkring dette og vi prøver at finde en god løsning.

Hvis du efter første mødegang kan mærke, at den måde jeg arbejder på bare slet ikke er den rigtige for dig, så er det naturligvis muligt at få dine penge retur. Jeg har stor respekt for, at de her indre rejser og arbejdet med egen sårbarhed først og fremmest kræver, at man oplever sig i tryghedsgivende rammer.

Kontakt mig endelig i forbindelse med spørgsmål eller en uforpligtende samtale. Jeg kan kontaktes via tlf 49402585, messenger eller mail naturligvaeren@gmail.com.

Du tilmelder dig ved at sende mig en mail og overføre enten hele beløbet eller første rate via mobilepay 734915. Du kan op til 1 uge inden opstart melde fra uden grund og få din indbetaling retur. Er vi tættere på end 1 uge, kan du give pladsen videre til en anden eller omkonvertere til individuelt forløb eller deltagelse i et senere forløb. Hvis corona spænder ben i forhold til at gennemføre forløbet, så får du naturligvis dine penge retur.

Jeg håber, vi ses

Del denne begivenhed

©2019 by Naturlig Væren. Proudly created with Wix.com