top of page

tirs. 23. feb.

|

Brejning Lystbådehavn

Farvel til stress - Lad din energi finde hjem

Et gruppeforløb over 8 gange med fokus på dig og din balance. Få kontakt med de værdier og valg, der er vigtige for dig og lær at få dem prioriteret højt i din hverdag.

Lukket for tilmelding
Se mine andre begivenheder
Farvel til stress - Lad din energi finde hjem
Farvel til stress - Lad din energi finde hjem

Tid og sted

23. feb. 2021, 19.00 – 13. apr. 2021, 21.00

Brejning Lystbådehavn, Dyrehaven 20, 7080 Børkop

Om eventet

Til dig, der får brugt din energi på alle andre og aldrig når til dig selv..

Til dig der altid ja, når andre har brug for noget ...

Til dig, der har tårnhøje krav til dig selv...

Det er bare opskriften på en hård og krævende hverdag fyldt med underskud. Ren overlevelse!! Jeg kender heldigvis en anden opskrift og flere veje til at hjælpe dig til at finde den rette opskrift til dig!

**Forløb over 8 gange i en lille gruppe ledet af en psykolog**

Gennem 8 mødegange vil jeg støtte dig ind i en proces, der handler om dig!! En proces hvor du får mulighed for at genskabe en kontakt med dig selv og dine behov og værdier. Jeg vil hjælpe dig med at finde en rettesnor, så du både kan være der for dig selv og samtidig give en masse til andre -men i den rette balance, så du ikke løber tør.

Vi mødes 2 timer hver gang, som handler om dig og din proces. Vi mødes i en gruppe på op til 6 deltagere, da det giver en unik mulighed for, at du kan spejle dig i andre, der også griber denne mulighed for at vende hverdagen fra at være en kamp til at få fokus på nydelse og det at nære dig. Der sker noget helt særligt og meget kraftfuldt, når vi følges ad i en sårbar proces som denne. Dertil er der med max 6 deltagere rig mulighed for, at der er plads til både ligheder og forskelligheder i hver enkelt deltagers proces.

Hver gang er der fokus på det indadvendte, roen og kontakten i en blanding mellem indput fra mig og fra hinanden. Vi skal arbejde med mindfulness, forskellige sanseøvelser og emner som handlemønstre, overspringshandlinger, ønsket om anerkendelse, kommunikation, dårlig samvittighed som din bedste ven samt værdier.

Hvem er jeg

Mit navn er Sheila Naja Kragelund. Jeg er psykolog og mindfulnessinstruktør. Jeg har mange års erfaring i arbejdet med stress- og kriseramte og det at finde vejen hen til en væren i hverdagen md plads til den, man er. Ens Naturlige Væren. Et liv med egenrespekt og selvkærlighed og en smuk balance med ens væren for de vigtige mennesker omkring en.Jeg har i de sidste 20 år bevæget i og udviklet mig inden for den spirituelle verden og særligt shamanismen. Jeg inddrager elementer herfra som fx. min shamantromme og derudover skærpede indføling og intuition med det, der er vigtigt og i spil lige nu.

Praktisk

Forløbet er 8 x 2 timer. Vi mødes hver tirsdag aften fra kl. 19-21. Vi mødes i de smukke lokaler på førstesalen hos Kellers B&B i Brejning. Det ligger tæt ved skoven. Hvis lyset og vejret er til det, så bruger vi lidt af tiden derovre mellem bøgetræerne.

Din investering i dig er 300 kr pr. gang. Du kan betale for hele forløbet på én gang (2400 kr) eller over 3 rater á 800 kr. (Hvis du skulle have 2 x 8 timer hos en psykolog individuelt, vil det let kunne koste 16.000,-) Her er i en gruppe, men med god tid til den enkeltes proces og med den ekstra styrke, der er i, at dele den menneskelige rejse. Det er faktisk win win...

Jeg vil anbefale, at prioritere at møde op alle gangene, da det vil være en proces, og det er dedikationen, der får dig i mål. Det at vende tilbage til dig og dit fast én gang ugentligt i en periode og lade det summe lidt i tiden mellem mødegangene. Ved du på forhånd, at du er forhindret et par af gangene, så kontakt mig og lad os tage en snak omkring dette og vi prøver at finde en god løsning.

Hvis du efter første mødegang kan mærke, at den måde jeg arbejder på bare slet ikke er den rigtige for dig, så er det naturligvis muligt at få dine penge retur. Jeg har stor respekt for, at de her indre rejser og arbejdet med egen sårbarhed først og fremmest kræver, at man oplever sig i tryghedsgivende rammer.

Kontakt mig endelig i forbindelse med spørgsmål eller en uforpligtende samtale. Jeg kan kontaktes via tlf 49402585, messenger eller mail naturligvaeren@gmail.com.

Du tilmelder dig ved at sende mig en mail og overføre enten hele beløbet eller første rate via mobilepay 734915. Du kan op til 2 uger inden opstart melde fra uden grund og få din indbetaling retur. Efter de 2 uger kan du give pladsen videre til en anden eller omkonvertere til individuelt forløb eller deltagelse i et senere forløb.

Jeg håber vi ses

Del dette event

Event Info: Events
bottom of page