top of page

søn. 16. feb.

|

Brejning Lystbådehavn

Familietid i skoven

Lukket for tilmelding
Se mine andre begivenheder
Familietid i skoven
Familietid i skoven

Tid og sted

16. feb. 2020, 14.00 – 15.15

Brejning Lystbådehavn, Brejning Strand 104, 7080 Børkop, Denmark

Om eventet

Jeg vil gerne invitere dig og din familie med på sjov, leg og fordybelse i skoven. Ingen andre forudsætninger kræves end lysten til at lege og være sammen. Jeg vil introducere nogle forskellige lege med plads til grin, og hvor alle aldre kan være med (de mindste kan altid komme op på ryggen). Dette bliver blandet med øvelser, som har fokus på stilhed, sansning og det mere indadvendte. Naturligvis med plads til at børn er børn og det med stilhed kan være en øvelse. 

En unik mulighed for at være sammen med hinanden i en stund fyldt med nærvær og øjenhøjde. Helt uden skærme, som kan tage meget af vores tid fra hinanden og blokere nærværet. Det er også en god mulighed for at komme lidt ud fra den vinter-trygge sofa og få frisk luft til kinder og lunger. 

Vi mødes i bålhytten på naturlegepladsen ved Brejning Havn. Du skal bare medbringe familien, varmt tøj og praktiske sko. Derudover kan det være, vi skal ligge i skovbunden undervejs, så et underlag eller plastiksæk, kan være praktisk, hvis ikke tøjet er med på den del.  

Din investering i dig og din familie er lige nu 75,- for voksne og 50,- for børn. De betales via mobilepay ved tilmelding. Du kan tilmelde dig via messenger eller SMS 49402585. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål. 

Glæder mig til at have dig og din familie med i skoven.

Du kan følge med i mine begivenheder og nyeste input gennem min facebookeside https://www.facebook.com/psykologsheilanaja/

Del dette event

Event Info: Events
bottom of page