top of page

tors. 24. sep.

|

Dyrehaven 20

Blid yoga og trommehealing

Kom og vær med til en aften hvor lækre og blide yogastræk forenes med shamantrommens healende kraft i de smukke lokaler i Dyrehaven 20 i Brejning.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Blid yoga og trommehealing
Blid yoga og trommehealing

Tid og sted

24. sep. 2020, 19.15 – 20.30

Dyrehaven 20, Dyrehaven 20, 7080 Børkop, Denmark

Om eventet

Kom og vær med til en aften hvor lækre og blide yogastræk forenes med shamantrommens healende kraft i de smukke lokaler i Dyrehaven 20 i Brejning.

Yogaen kender du måske. Den fåes i mange udgaver. Når det er Tina Blomstergren, der guider, så er det altid fyldt med omsorg, enkel men fuld tilstedeværelse og healing. Altid med plads til at være lige den, man er.

Den shamanistiske tromme er en ældgammel tradition og har været brugt i ritualer verden over i de sidste mange tusind år. De fleste beskriver en trommehealing som en fantastisk oplevelse. De beskriver, hvordan hjernen, tankerne og kroppen finder ro, og det bliver langt lettere bare at være til stede. Nogen beskriver en skøn varme i kroppen og nogen trækkes afsted på smukke og inspirerende indre rejser og henter ny inspiration til nogle af de udfordringer, de står i. Når jeg trommer er det altid helt intuitivt og på den måde tilpasset dem, der møder op på den enkelte aften.

Denne aften starter med de lækre yogastræk, så kroppen kan give slip på dagens gøremål og sætte gang i det indre flow, hvor der måtte være blokeringer. Undervejs vil Sheila Naja tromme på chakratrommen, som er en klangtromme med smuk og meget behagelig lyd, der støtter det at være tilstede og give slip.

Efter ca 45 minutters yoga starter trommehealingen med shamantrommen. Her får du mulighed for at putte dig skønt på yogamåtten med alle de puder og tæpper, du har brug for -og kan have med under armen ;) Lyset sænkes, og du kan trygt lukke øjnene. Jeg begynder nu at tromme og guider undervejs en indre drømmerejse, du kan følge med i, hvis det giver mening for dig. Du kan også bare slippe og være. Der er masser af healing uanset.

Bagefter samler vi kort op på oplevelsen, hvis du har lyst til at dele. Du kan også blive i roen og det indadvende. Det vil være helt op til dig. 

Vi mødes i yogalokalet Dyrehaven 20 i Brejning. Dørene er åbne fra kl.19. Medbring yogamåtte, tæppe og evt. puder.

Pris: 200 kr som overføres ved tilmelding via mobilepay 734915.

Tilmelding via naturligvaeren@gmail.com eller SMS 49402585.

Vi håber, at vi ses

Del dette event

Event Info: Events
bottom of page