top of page

tirs. 03. nov.

|

Kærvej 5

Åben tirsdag for dig, der er sygemeldt

Er du sygemeldt og har svært ved at finde din vej videre? Hver tirsdag formiddag har du mulighed for at komme ud i naturen og få støtte og hjælp til at finde ro, møde andre i samme situation og få lidt input med sig til din videre vej.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Åben tirsdag for dig, der er sygemeldt
Åben tirsdag for dig, der er sygemeldt

Tid og sted

03. nov. 2020, 09.00 – 11.30

Kærvej 5, Kærvej 5, 6040 Egtved, Denmark

Om eventet

Er du sygemeldt med stress eller anden sygdom og har svært ved at finde din vej videre? Måske du har fået at vide, at du nu skal gå hjem og få slappet af, men faktisk ikke aner hvordan? Mærker du har brug for hjælp, men ikke helt kan overskue, hvor du skal vende dig hen?

Så kom til Åben tirsdag i Ågård. Et nyt tilbud til dig, der er sygemeldt. Der er ingen binding. Bare tilmelding fra gang til gang. Vi åbner haven og skoven for dig fra kl.9.00-11.30  med fokus på bare at være. Vi tænder bålet, samles om en kop varmt, giver plads og tid til åbne snakke, hvis man har lyst og sætter dagens fokuspunkt. Sheila Naja guider en øvelse til ro og indadvendthed i skoven, hvorefter der er mulighed for selv at vælge mellem 3-5 aktiviteter med blikket rettet indad. Det kan være alt fra at sidde og bare være på en skøn og rolig plet, snitte, gå stille rundt eller måske noget mere fysisk aktivt, hvis det er det, krop og sind kalder på den dag.

Her er absolut ingen krav og intet at præstere eller leve op til. Kom præcis som du er. Fokus er på at være i naturen og lade den gøre noget af det, den er allerbedst til; at støtte os i at restituere og genfinde kontakten til os selv. Det er som regel lettere sagt end gjort det her med roen, når stress-systemet buldrer derudaf, men du vil hurtigt opleve, at naturen er en fantastisk støtte hertil. På dette fantastiske sted i Ågård er skoven og haven helt privat, hvilket betyder, at vi kan give os hen i det helt uforstyrrede. Der kommer ikke nogen hundeluftere, skoleklasser eller børnehaver forbi.

Muligheden for dig er:

* Støtte til at restituere og komme tilbage på benene

* Få flyttet dig fra hoved til krop

* Mærke naturens effekt på dit velbefindende og få metoder til at bruge det på egen hånd

* Muligheden for at dele med andre i samme situation - hvis du har lyst

* Ingen krav - ingen binding

Hvem er vi:

Ulla Nørgaard Karmann er uddannet sygeplejerske og har et modul med sig fra masteruddannelsen i naturbaseret sundhedsfremme. Hun har gennem de sidste rigtig mange år forfinet og udviklet sin have, som en spiselig skovhave. En af aktiviteterne kan være at komme med rundt i haven og brugesine sanser og måske samle ind til en kop urtete, som nydes ved bålet. Grunden bølger sig igennem egen skov, eng og en rislende bæk. Der er med andre ord virkelig kredset for alle sanser og masser af mulighed for at finde små yndlingssteder og lade sindet dvæle på dette fantastiske sted  www.ullasskovhave.dk

Sheila Naja Kragelund er autoriseret psykolog og mindfulnessintruktør. Hun har arbejdet med naturterapi og indre styrke og balance i mange år bl.a. med stressramte og personer, der lever med kroniske smerter eller anden funktionsnedsættelse. Sheila Naja er indehaver af Naturlig Væren. En psykologisk klinik med fokus på at finde den indre balance, finde hen til livet uden stress, angst og underskud, og i stedet fylde hverdagen med egen styrke og værdier samt nydelse. Du kan læse mere om Sheila Naja på www.naturligværen.dk

Praktisk

Vi mødes på Kærvej 5 i Ågård mellem Egtved og Vejle. Det er en privat grund med den smukkeste skovhave og skov, der henover årene er udviklet lige præcis til dette. Så der er mange gode små huler og lækroge. Der er rislende vand, væltede træer at læne sig op ad og meget mere. En hel oase at gå på opdagelse i helt uforstyrret for andre end os.

Pris:

350 kr pr. gang. Overføres via mobilepay ved tilmelding. Du kan købe klippekort til 5 gange for 1500,- Du kan melde fra senest dagen før. Afbud på dagen bliver ikke refunderet.

Der er mulighed for at tilkøbe Nada-behandling, individuel psykolog sessios eller healing, hvis du har behov for et ekstra eller helt specifik støtte.

Du er velkommen til at kontakte os for spørgsmål.

Kærligst Ulla og Sheila Naja

Del dette event

Event Info: Events
bottom of page