top of page
20200910_084003 (1).jpg

BOOK DIT EVENT!
- FYLDT MED NATUR OG NÆRVÆR

I Ågård nær Vejle ligger den skønneste skov- og terapihave, som bare venter på at forkæle dig og dine til Jeres næste arrangement.

Ulla Nørgaard Karmann, som har stedet, står klar til at tage imod jer, vise sin smukke have, der hele året er fyldt med spiselige og sanselige lækkerier. Vi kan lave mad sammen med friskplukkede råvarer, pynte en kage med de smukkeste blomster, pynte et fint opdækket bord midt i naturen... kort og godt spise direkte fra naturen, midt i naturen..

Jeg kan guide jer ned i roen via naturterapien og mindfulness. Jeg kan starte og støtte en proces, hvis noget er stagneret i familielivet eller arbejdslivet. Eller i dig med en skøn flok veninder med som den fineste støtte.

Der er mulighed for at overnatte efterfølgende i shelter eller under åben himmel.

Et stærkt tilbud til kollegaer, familie, veninder... Der kan spænde fra alt til ren nydelse og oplevelse og til et tiltrængt pust til en hårdt prøvet familie eller kollegagruppe. 

Tøv ikke med at give et kald, hvis det trækker i dig. Intet forpligtende. Du kan bare ringe og høre mere, fortælle hvad du ønsker, så får du et tilbud, som du helt uden hjertekvaler kan sige ja eller nej tak til. Nummeret er 40492585 eller e-mail natuligvaeren@gmail.com

Natur-event: Service
Natur-event: Pro Gallery
bottom of page