top of page
394898241_324258556913631_4297790681711042106_n.jpg

KURSER FOR BEHANDLERE OG OMSORGSGIVERE

 For psykologer, pædagoger, psykoterapeuter, sygeplejersker eller andre, der arbejder med at støtte mennesker i at gennemleve det svære i livet eller arbejder med personlig udvikling. Det vigtige er lysten til at blive klogere på dig og klogere på hvad naturbaseret terapi kan bidrage med i det, du allerede er og kan.

Jeg tilbyder både fastlagte kurser hos mig og skræddersyede tilbud til arbejdspladser, der ønsker at lære mere om, hvordan naturbaseret terapi kan inddrages i deres arbejdshverdag. Er du i den sidste gruppe, så hiv endelig fat i mig helt uforpligtende for en snak om muligheder og et konkret tilbud. Det kan være muligt, at få økonomisk hjælp fra fonde til at dække udgifterne.

Er du interesseret i et fastlagt kursus hos mig, så læs endelig videre. Mine kurser vil bringe dig vigtige skridt tættere på dig og på din autentiske måde at være på og skabe forandring i det terapeutiske eller omsorgsgivende rum. Du vil få et væld af nye værktøjer på hylderne, du kan gribe fat i.

  • For dig, der arbejder som omsorgsgiver og ønsker at kende mere til den terapeutiske proces

  • For dig, der elsker naturen og er nysgerrig på, om det er et rum, du kan inddrage terapeutisk og hvordan

  • For dig, der ønsker et kursus, der har fokus på at folde dig ud, mens du får fyldt nye ting i din værkstøjskasse, du kan bruge på andre

  • For dig, der tror på, at intuitionen er et brugbart og vigtigt parameter i terapi og omsorgsarbejde

  • For dig, der arbejder med terapi, men måske har svært ved at finde hen til der, hvor det føles afslappet og givende

  • For dig, der ønsker at styrke rummet for spiritualiteten i det terapeutisk arbejde, du udfører


Mine kurser er ikke en færdig opskrift på en metode, som jeg vil lære dig at mestre. Du skal nemlig ikke være mig, men udfolde den, du allerede er. Jeg vil på hver kursusdag skabe rum for din fortsatte udvikling som menneske og som behandler/omsorgsgiver. Jeg vil samtidig undervise i psykologien, naturens og shamanismens værktøjer til at skabe forandring. Du kan efterfølgende håndplukke de øvelser, der skaber bedst resonans i dig og fortsætte styrket på din vej.

Jeg bliver ofte spurgt, hvordan jeg egentlig gør, eller hvilke metoder det er, jeg bruger. Jeg kan godt benævne metoder, som jeg er inspireret af, men mit vigtigste værktøj, eller samlingen på det hele, er mig. Jeg bruger det, som lever i mig. Autentisk og afslappet. Det er sat sammen af det liv, jeg har levet, den, jeg er, det jeg har erfaret og så naturligvis alt det, jeg har lært, og som jeg meget gerne lærer videre.

Hvis terapi skal virke, eller vi skal holde til at yde omsorg, er vi selv den vigtigste brik. Så kan det være autentisk, stærkt, nærværende, ærligt og afslappet. Der ligger masser af bundsolid viden, erfaring og faglighed, men det er blot et fundament for det at være afslappet og helt nærværende.

Det er dette jeg gerne vil styrke dig i på mine kurser. Lære dig, at nære og være den terapeut eller omsorgsgiver, du allerede er! Sætte det sammen, som udgør dig. Dit levede liv og personlige erfaringer, din faglige viden og faglige erfaringer. Frem for alt styrkelsen af båndet mellem din hjerne og din intuition, så de kan arbejde sammen. Derudover skal vi arbejde med, hvordan du passer på dig i det terapeutiske arbejde. Uden den egenomsorg som fastboende element, giver det ikke mening at dygtiggøre sig. Helt råt og ærligt så holder vi bare ikke til det arbejde uden at passe ekstra godt på os. Derfor er dette et vigtigt element.

Min måde at være terapeut på er naturligvis udgangspunktet, og her vil du få en masse hands on træning, viden og inspiration. Jeg arbejder med en kombination mellem psykologi, naturterapi og shamanisme.

Psykologi: ACT, dybdevisualisering, hypnoterapi og mindfulness.

Naturterapi: Mindfulness, sansning, skovbadning, kreative øvelser til refleksion

Shamanisme: intuition som vejen til at få ekstra input, det at være forbundet med noget større og omsorgsfuldt, hente nye indsigter, shamanistiske redskaber, årshjul, healing og krystaller


**********

Moduler 

Modul 1 - Væren, skov, naturterapi. Sansning, landing. Det vil være nødvendigt at arbejde videre med din landing og væren i dig selv mellem mødegangene. Du får konkrete øvelser til dette. Den første weekend handler mest om dit møde med dig.

Modul 2 - Psykologien - de indre visualiseringsrejser. Viden, input og hands on. I kommer til at træne dette på hinanden. Fælles refleksioner. Tid til fordøjelse omkring bålet.

Modul 3 - Naturterapi - viden, input og igen konkrete øvelser, som du både kan bruge til dig og til fremtidige klienter. Vi skal omkring, hvad det er naturen kan, både set med forskningsbriller og set ud fra de ældgamle traditioner. Du får et øvelsesbibliotek med dig hjem. Husk det varme tøj, for vi er i skoven det meste af dette modul. 

Modul 4 - Spiritualitet og shamanisme. Viden og input. Shamantrommen, healing. Hvordan forenes det med naturen og psykologien? Hvorfor er det så stor en styrke? Hvor er grænserne og etikken ift. dette? Igen både fokus på eget arbejde, og hvordan det konkret kan benyttes på dine fremtidige klienter. 

Modul 5 - egenomsorg. Undgå omsorgstræthed. Der er rigtig mange af de elementer, du har været igennem indtil nu, som først og fremmest skal bruges på dig. Hvordan holder man fast i en god praksis? Også når det strømmer ind med klienter, eller en klient virkelig er i krise? Den sunde kalender og den omsorgsfulde sekretær. 

Praktisk

Hvert modul er over to dage med undervisning fra 10.00-17.00 dag 1og fra 9.00-16.00 dag to. Du medbringer selv madpakke til frokost begge dage. Der er begrænset mulighed for at overnatte i kursusstedets B&B værelser. Eventuelt allerede fra dagen før, så du får næret dig selv med ro og hvile. Alt undervisning foregår enten i skoven eller i et lokale i et smukt gammelt hus fra de gamle Kellerske anstalter.

Der er 3 dobbeltværelser (2 med mulighed for 2 x enkeltsenge, 1 med dobbeltseng) på stedet, som fordeles efter først til mølle. Ønsker du eget værelse køber du hele værelset. Der er fælles bad og toilet samt morgenmad på stedet. Comwell Kellers park ligger lige ved. Her kan du også booke overnatning eller booke et af de to shelters, der står på Brejning havn tæt ved. 

Priser

Hvert modul koster 3000 kr. Du kan betale fra modul til modul eller betale for alle 5 moduler på én gang. I så fald er der en rabat og den samlede pris er 13.500. Prisen er inklusiv undervisning, snacks, te/kaffe, materialer osv., men eks. overnatning. Dette skal bookes ved siden af. Jeg er gerne behjælpelig.

Der er mulighed for rate-betaling.

Kurset betales ifm. tilmelding via Mobilepay til 734915. Det er muligt at fortryde indtil 14 dage inden første modul. Derefter kan jeg desværre ikke refundere beløbet. 

Datoer

Kurset udbydes i 2024. Jeg er i øjeblikket igang med at planlægge næste år, så datoer følger snarest. Er du interesseret, så send en mail til naturligvaeren@gmail.com, så holder jeg dig opdateret. Det er naturligvis uforpligtende. 

Contact
Kurser: About Me
Kurser: Pro Gallery
bottom of page