GRUPPEFORLØB

For mig er gruppeforløb et helt centralt element i rejsen mod balance og naturlig væren i livet og i hverdagen. Gruppeforløb er en meget autentisk måde at få vist og spejlet sig selv derinde, hvor livet nu engang opleves og håndteres. Derinde hvor det hele ikke er så poleret og tilpasset, men hvor der til gengæld er masser af liv, drømme og energi.


I et gruppeforløb er der mulighed for at øve sig i at lægge facaden lidt og dele den udgave, der gemmer sig inde bagved. Det er altid fantastisk at opleve, at det en deltager lige samler mod til at dele vækker genklang i resten af gruppen. Det er utrolig forløsende -for alle. I en grupper løfter man i flok og støtter hinanden i rejsen. Derudover kan det også rent økonomisk være en lettere investering.

Til sidst er gruppeforløb et forløb. Det betyder, at man gentagne gange i en periode på 3 måneder vender tilbage til arbejdet med sig selv i gruppen. Det giver langt bedre muligheder for ikke kun at få nye indsigter, men også få dem helt konkret integreret i hverdagen. Det tager tid at ændre vaner. Over et helt forløb er denne tid til rådighed.

Jeg har i øjeblikket et gruppeforløb over 10 uger med følgende beskrivelse:

Får du brugt din energi på alle andre og løber tør lang tid før du når til at gøre noget godt for dig selv? Siger du altid ja, når andre har brug for noget og har du tårnhøje krav i forhold til, hvad du skal leve op til på arbejdet, overfor dine børn, din ægtefælde, veninder?? Så læs med her.

Gennem 10 mødegange vil jeg støtte dig ind i en proces, der handler om dig!! En proces hvor du får mulighed for at genskabe en kontakt med dig selv og dine behov og værdier. Jeg vil hjælpe dig med at finde en rettesnor, så du både kan være der for dig selv og samtidig give en masse til andre -men i den rette balance, så du ikke løber tør.

Vi mødes 2 timer hver gang, som handler om dig og din proces. Vi mødes i en gruppe på op til 8 deltagere, da det giver en unik mulighed for, at du kan spejle dig i andre, der også griber denne mulighed for at vende hverdagen fra at være en kamp til at få fokus på nydelse og det at nære dig. Der sker noget helt særligt og meget kraftfuldt, når vi følges ad i en sårbar proces som denne.

Hver gang er der fokus på det indadvendte, roen og kontakten i en blanding mellem indput fra mig og fra hinanden. Vi skal arbejde med mindfulness, forskellige sanseøvelser og emner som handlemønstre, overspringshandlinger, ønsket om anerkendelse, kommunikation, dårlig samvittighed som din bedste ven samt værdier.

Forløbet er 10 x 2 timer. Vi mødes hver tirsdag aften fra 19.00-21.00. Næste forløb starter tirsdag i uge 8. Når aftenerne sidst i forløbet bliver lyse, vil vi rykke udenfor en enkelt eller to gange.

Intropris (sidste forløb til denne pris): Din investering i dig er kun 160 kr pr. gang, hvis du betaler for hele forløbet på én; 1600kr. Du kan også betale over 3 rater á 540kr.

Jeg vil anbefale, at prioritere at møde op alle gangene, da det vil være en proces, og at det er dedikationen, der får dig i mål. Ved du på forhånd, at du er forhindret et par af gangene, så kontakt mig og lad os tage en snak omkring dette og prøve at finde en god løsning.

Kontakt mig endelig i forbindelse med spørgsmål eller en uforpligtende samtale. Jeg kan kontaktes via tlf 49402585, messenger eller mail naturligvaeren@gmail.com.

Du tilmelder dig ligeledes via mobil eller mail. De 540/1600kr betales ved tilmelding 

 
20200121_185412.jpg
20200121_185100.jpg
received_2379695285636104.jpeg
 

©2019 by Naturlig Væren. Proudly created with Wix.com