cdfbe9bd1f158824fb715953ca04-1419113_edited.jpg

CIRKEL - GRUPPEFORLØB

For mig er gruppeforløb et helt centralt element i rejsen mod balance og naturlig væren i livet og i hverdagen. Gruppeforløb er en meget autentisk måde at få vist og spejlet sig selv derinde, hvor livet nu engang opleves og håndteres. Derinde hvor det hele ikke er så poleret og tilpasset, men hvor der til gengæld er masser af liv, drømme og energi.


I et gruppeforløb er der mulighed for at øve sig i at lægge facaden lidt og dele den udgave, der gemmer sig inde bagved. Det er altid fantastisk at opleve, at det en deltager lige samler mod til at dele vækker genklang i resten af gruppen. Det er utrolig forløsende -for alle. I en gruppe løfter man i flok og støtter hinanden i rejsen. Derudover kan det også rent økonomisk være en lettere investering.

Til sidst er gruppeforløb et forløb. Det betyder, at man gentagne gange i en periode på flere måneder vender tilbage til arbejdet med sig selv i gruppen. Det giver langt bedre muligheder for ikke kun at få nye indsigter, men også få dem helt konkret integreret i hverdagen. Det tager tid at ændre vaner. Over et helt forløb er denne tid til rådighed.

Jeg benytter cirkel-formatet fra de gamle shamanistiske traditioner som ramme for gruppeforløbene.

I en cirkel bygges energien op af og mellem alle medlemmer. Med energien i fælles foreningen er muligheden for det dybe og forløsende endnu større.

***Næste cirkel starter d.9/3 2022 med følgende beskrivelse****

Spring ud i foråret med hele dig!


Jeg glæder mig til at skabe denne cirkel i de smukke gamle traditioners navn og skabe nye sammen. Dele stort og småt i livet og det at være menneske og medmenneske på livets vej. Med alt fra de helt jordnære total praktiske hverdagsudfordringer omkring, hvordan søren vi slår til og får brugt vores energi og ressourcer rigtigt, til mere dybereliggende omkring meningen med vores livsvej, og hvor den mon er på vej hen?

* Du kan komme, hvis du har noget på hjerte og nogle udfordringer, du slås med; fx stress, angst, livskrise.

* Du kan komme, hvis du savner at være en del af et fællesskab og dele stort og små omkring det at være menneske med de op- og nedture, små og store udfordringer, der er.

* Du kan komme, hvis du er nysgerrig på selvudvikling og de elementer, jeg benytter i form af naturen, trommerejser, krea, englekort, meditation, krystaller.

Det at arbejde i grupper er så stærkt. Vi løfter, skaber og forløser i flok. Der er plads til den enkeltes rejse, der styrkes af at være en del af noget større.


I denne cirkel øver vi det at mærke indad og det at stå stærkt. Skal vi springe ud i foråret med træerne, skal rødderne være godt på plads! Rødderne hjælper os med at holde overblik og tage beslutninger, der nærer os, og hvor vi ikke løber tør. Vi træner det at leve mere indefra og ud frem for at have os selv lidt med under armen, mens vi kæmper for at leve op til forventningerne fra verden omkring os.

Jeg inddrager undervejs de tre ben, som mit faglige og personlige fundament står på; psykologien, naturen og spiritualiteten.


Du vil lære at rådføre dig med dig, kærligt og omsorgsfuldt, samt med dine åndsfæller. Fx i situationer, hvor du mangler råd til dine næste skridt, eller du er træt og mangler styrke. Det er et meget tillidsfuldt og omsorgsfuldt sted at møde sig selv, og et dybt venskab kan virkelig udvikle sig.


Jeg inviterer ind og holder rummet, men alle i en cirkel er vigtige i forhold til den enkeltes proces. Du møder op med dig, og en nysgerrighed og åbenhed for at lære at vende kontakten indad, nedad og udad derfra. Du møder op åben for hvad stilhed, trommerejser, små kreative øvelser og natur kan give af input, vejledning og styrke.

Det er ikke et krav, at du har arbejdet med det før, men du er velkommen, hvis du har. Der er ingen præstationer i rummet. Blot lysten til at udforske og lege. Til at møde op og til at gå ind i indre rejser. Åbenhed, rummelighed. Rummet hos mig er altid præstationsfrit.


Vi mødes i 2 1/2 time hver anden onsdag kl.19-21.30. Det skifter, om vi er ude eller inde afhængig af vind og vejr og proces. Gruppen er åben for nye medlemmer, så længe der er plads og det føles ok. Det ville dog være skønt at have dig med fra starten. På sigt forestiller jeg mig, at der bliver åben for nye medlemmer, et par gange årligt. 

Alle er velkomne fra 16 år og opefter.


Vel mødt..

Sheila Naja
www.naturligvaeren.dk


Praktisk:
Vi mødes hver anden onsdag (se datoer nedenfor) i de smukkeste lokaler på Dyrehaven 20 i Brejning. Hvilket bedre sted findes der til dette end en af de gamle Kellerske anstalter i nye smukke klæder? Enkelte gange vil vi være i skoven, der ligger lige udenfor dørene her.


Der vil være snacks og te hver gang.


Der er plads til max 8 deltagere i cirklen, så der er tid og rum til hver enkelt. Du betaler for det samlede forløb ved tilmelding (kontakt mig ved behov for rater).

9.3
23.3
30.3

4.5
18.5
1.6

Hver aften fra 19-21.30

Samlet pris 1800 kr.

Tilmelding via 49402585 eller naturligvaeren@gmail.com. Deltagergebyret overføres via mobilepay til 734915. Tilmelding er bindende. Cirklen oprettes ved 5 deltagere.

 
20200121_185412.jpg
20200121_185100.jpg
received_2379695285636104.jpeg