cdfbe9bd1f158824fb715953ca04-1419113_edited.jpg

CIRKEL - GRUPPEFORLØB

For mig er gruppeforløb et helt centralt element i rejsen mod balance og naturlig væren i livet og i hverdagen. Gruppeforløb er en meget autentisk måde at få vist og spejlet sig selv derinde, hvor livet nu engang opleves og håndteres. Derinde hvor det hele ikke er så poleret og tilpasset, men hvor der til gengæld er masser af liv, drømme og energi.


I et gruppeforløb er der mulighed for at øve sig i at lægge facaden lidt og dele den udgave, der gemmer sig inde bagved. Det er altid fantastisk at opleve, at det en deltager lige samler mod til at dele vækker genklang i resten af gruppen. Det er utrolig forløsende -for alle. I en gruppe løfter man i flok og støtter hinanden i rejsen. Derudover kan det også rent økonomisk være en lettere investering.

Til sidst er gruppeforløb et forløb. Det betyder, at man gentagne gange i en periode på flere måneder vender tilbage til arbejdet med sig selv i gruppen. Det giver langt bedre muligheder for ikke kun at få nye indsigter, men også få dem helt konkret integreret i hverdagen. Det tager tid at ændre vaner. Over et helt forløb er denne tid til rådighed.

I øjeblikket benytter jeg cirkel-formatet fra de gamle shamanistiske traditioner som ramme for gruppeforløbene.

I en cirkel bygges energien op af og mellem alle medlemmer. Med energien i fælles foreningen er muligheden for det dybe og forløsende endnu større.

***Næste cirkel starter d.6/1 2022 med følgende beskrivelse****

Det at arbejde i grupper er så stærkt. Vi løfter, skaber og slipper i flok. Der er plads til den enkeltes rejse, der styrkes af at være en del af noget større.

I denne cirkel øver vi det at mærke indad. At rådføre os selv via vores klarhed og intuition samt vores åndelige bagland. Mærke vores vej indefra. At leve indefra og ud, frem for at have os selv med under armen, mens vi lever op til forventningerne fra verden omkring os.

Jeg inddrager undervejs de tre ben, som mit faglige og personlige fundament står på; psykologien, naturen og spiritualiteten.


Du vil lære at rådføre dig med dig, kærligt og omsorgsfuldt, samt med dine åndsfæller. Fx i situationer, hvor du mangler råd til dine næste skridt, eller du er træt og mangler styrke. Det er et meget tillidsfuldt og omsorgsfuldt sted at møde sig selv, og et dybt venskab kan virkelig udvikle sig.


Jeg skaber og sætter rummet sammen med mine åndsfæller. Du møder op med dig, og en nysgerrighed og åbenhed for at lære at vende kontakten indad, nedad og udad derfra. Du møder op åben for hvad stilhed kan give af svar, hvad trommerejser, kan give af input, og hvad sang og dans kan give af styrke, velsignelse eller vejledning.


Det er ikke et krav, at du har arbejdet med det før, men du er velkommen, hvis du har. Der er ingen præstationer i rummet. Blot lysten til at udforske og lege. Til at møde op og til at gå ind i indre rejser. Åbenhed, rummelighed.


Jeg benytter undervejs forskellige redskaber fra psykologien og fra de gamle traditioner; min tromme, min rasle, røgelse, kraftdyr, dans, de gamle sange eller dem, der opstår, kreative input og krystaller måske.


Da det er et præstationsfrit rum, vil der aldrig være noget, du skal. Vi har forskellige grænser og det er min dybeste respekt, at de nusses i det helt rette tempo. Ofte er det dog mere en oplevelse af at komme hjem til noget velkendt, når man giver slip og bruger disse redskaber. Jeg går forrest, og du følger i dit tempo. Intet rigtigt eller forkert hos mig. Så længe du er åben og nysgerrig.


Vi mødes i 2 1/2 time hver anden torsdag kl.19-21.30. Det skifter, om vi er ude eller inde afhængig af vind og vejr og proces. Gruppen er åben for nye medlemmer, så længe der er plads og det føles ok. Det ville dog være skønt at have dig med fra starten. På sigt forestiller jeg mig, at der bliver åben for nye medlemmer, et par gange årligt. Nu må vi se. Når det er processen og intuitionen, der er i rummet, så er det aldrig helt til at vide på forhånd. Mindre kontrol.. Mere flow, langt mere nærvær og transformation.

*Du kan komme, hvis du har noget på hjerte og nogle udfordringer, du slås med.


*Du kan også komme, hvis du er nysgerrig eller søgende, men ikke helt, ved, hvor du skal gå hen med det.


*Du kan komme, hvis du savner et fællesskab omkring de gamle traditioner og den åndelige del af livet. Måske din motivation primært handler om træningen i at rådføre sin indre verden eller sit åndelige bagland, når livet er svært. Jeg holder rummet, men er mere end åben overfor hvad, du har at byde ind med.


Alle er velkomne fra 16 år og opefter.


Jeg glæder mig til at skabe denne cirkel i de smukke gamle traditioners navn og skabe nye sammen. Dele stort og småt i livet og det at være menneske og medmenneske på livets vej. Med alt fra de helt jordnære total praktiske hverdagsudfordringer omkring, hvordan søren vi slår til og får brugt vores energi og ressourcer rigtigt, til mere dybereliggende omkring meningen med vores livsvej, og hvor den mon er på vej hen?


Vel mødt..

Sheila Naja
www.naturligvaeren.dk


Praktisk:
Vi mødes hver anden torsdag (se datoer nedenfor) i de smukkeste lokaler på Dyrehaven 20 i Brejning. Hvilket bedre sted findes der til dette end en af de gamle Kellerske anstalter i nye smukke klæder? Enkelte gange vil vi være i skoven, der ligger lige udenfor dørene her.


Der vil være snacks og te hver gang.


Der er plads til max 8 deltagere i cirklen, så der er tid og rum til hver enkelt. Cirklen er åben, når der er plads. Du betaler for det samlede forløb ved tilmelding (kontakt mig ved behov for rater), og nuværende deltagere har altid førsteret til at fortsætte på næste forløb.

6.1 (2022)
20.1
3.2
24.2 (springer over uge 7)
10.3
24.3
7.4
21.4

Hver aften fra 19-21.30

Samlet pris 2400 kr. Earlybird inden 1.12 2000kr


Tilmelding via 49402585 eller naturligvaeren@gmail.com. Deltagergebyret kan overføres via mobilepay til 734915

 
20200121_185412.jpg
20200121_185100.jpg
received_2379695285636104.jpeg