top of page
0A1A3085.jpg

GRUPPEFORLØB

Savner du energi i din hverdag?

Måske er du et sted i livet, hvor det er svært at finde ud af, hvad næste skridt er. Måske, der er sket større forandringer i dit liv; stress, skilsmisse, nye bekymringer, tab af nogen du holder af, egen eller andres sygdom. Måske du savner et fællesskab, der hviler på tillid og omsorg - uden krav og præstationer.

Det overordnede fokus i dette gruppeforløb er at træne din evne til at skabe ro i sindet og mærke indad. At lytte til kroppen, sanserne og intuitionen. At turde stole på det, du mærker, turde udtrykke det og få sat kærlig action på. For at du kan være der for andre og få hverdagen til at fungere, er det vigtigt der indimellem også er rum og plads til dig, at du finder måder at fylde dig selv med mere energi og positive øvelser. 

Ved at tilvælge dette forløb, giver du dig et frirum i din hverdag til at fokusere på dig. Dette i trygge rammer med ro til fordybelse og tid til overblik. Omkring dig sidder andre, der er i gang med deres proces hver især. Udfordringerne vil oftest være genkendelige for hinanden og derigennem virke som en stor og kærlig støtte. Uden ansvar og krav om at rumme. Fokus er på dig.


Der er et stærkt begrænset antal pladser i forløbet, så der er tid til hver enkelt deltagers udfordringer og skridt. Jeg benytter årstidernes symbolik og tilbyder en unik mulighed for at arbejde trygt og omsorgsfuldt i den tid, du har brug for. Gruppeforløbet kører hele året, men du vælger selv, hvor længe du har brug for at være med. Vi arbejder både indenfor og ude i skoven. Naturen er en fantastisk støtte, når vi har svært ved at genskabe kontakten med os selv eller rumme en følelsesmæssig smerte.


Lad din energi finde hjem! 

Giv dig selv - og dine nærmeste denne gave. Tager du hånd om dig og dit overskud vil det altid være godt for både dig selv og for dine nærmeste. 


Forløbet er sammensat på en måde som vurderes gavnligt og støttende værktøjer til indsigt og mening for dig og din indre rejse i det kommende år. 

Jeg inddrager metoder fra både psykologien og fra den spirituelle verden eks. arbejder vi med mindfulness, guidede meditationer og indre rejser, trommerejser, psykologiske fortællinger, skrive-/tegne-øvelser.    


Det praktiske

Vi mødes den første onsdag hver måned fra kl.18.30 - 21.00. Hvert møde har et overordnet tema med udgangspunkt i årstiden og det behov, der kan være. Fx at ens energi bliver lavere og mere indadvendt i vinterhalvåret. Vi mødes Dyrehaven 20 i Brejning, 7080 Børkop. Der vil være te og snacks samt yogamåtter, puder og tæpper. Mellem mødegangene vil du ugentligt modtage materiale til yderligere refleksion via mail. 


Årets temaer og datoer  

Sommer Vi arbejder med blomstringen. Sammenhængen mellem den, du er indeni og den, du udlever udadtil. Til sidsten også høsten. Stolhed og taknemmelighed d. 03.07.24, 07.08.24, 04.09.24

Efterår Vi arbejder os mod mørket og det indadvendte igen. Slipper de sider eller mønstre i os, som giver os stress eller angst eller måske bare tager os væk fra det, vi ønsker. d. 02.10.24, 06.11.24, 04.12.24

Vinter  Vi arbejder med det indadvendte, mindfulness, ro og positiv restitution.  Datoer kommer snart.

Forår – Vi arbejder med den indre spirring. Hvad skal have mere opmærksomhed i dig? Hvilke egenskaber har du brug for at give plads i dig for at håndtere din situation? 

Datoer kommer snart

Den lille gave: 1 modul – 1 årstid – pris. 2000 kr.

Den helt store gave: 4 moduler – Følg et helt års cyklus med fokus på dig og din vej – pris 7400 kr.

Meget begrænset antal pladser – efter først til mølle princippet. Er du tilmeldt et modul, er du naturligvis sikret plads på det næste, hvis du ønsker. 


Tilmelding via 49402585 eller naturligvaeren@gmail.com. Deltagerbetalingen kan overføres via mobilepay til 734915. Bliver du forhindret inden opstart, kan du få pengene retur indtil 14 dage før opstart. Derfra gives pengene ikke retur, men du er velkommen til at give pladsen videre til en anden.


Underviser på forløbet 

Mit navn er Sheila Naja Kragelund, jeg er autoriseret psykolog med mere end 12 års praksis indenfor behandling af stress, angst og rehabilitering både individuelt og i grupper. Jeg har stor kærlighed for natur og spiritualitet og har de seneste år arbejdet med naturbaseret terapi, healing og meditation. Jeg arbejder med fokus på, at det enkelte menneske kender sin vej, men har brug for støtte til at finde den. Lidt som at hjælpe med at finde brugsanvisningen til lommelygten, der kan lyse stien op, lære at forstå samt huske at bruge den, og så finde modet til at følge den. Du kan læse mere om mig på  www.naturligvaeren.dk

Gruppeforløb: Services
received_2379695285636104.jpeg
0A1A3202_edited.jpg
0A1A3156.jpg
0A1A3126.jpg
0A1A3117-Edit.jpg
0A1A2963.jpg
0A1A3241.jpg
0A1A3235.jpg
0A1A3222.jpg
0A1A3156.jpg
Gruppeforløb: Gallery
bottom of page