top of page

fre. 30. okt.

|

Kærvej 5

Udesidning -mini

Kom og oplev en ældgammel tradition i overskueligt mini-format, når vi inviterer på mini-udesidning i den private skov i Ågård. Oplev hvordan den mørke skov letter din adgang til de svar og indsigter, der er lige under overfladen i dig, men som er så svære at høre i den larmende hverdag.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Udesidning -mini
Udesidning -mini

Tid og sted

30. okt. 2020, 19.00 – 23.00

Kærvej 5, Kærvej 5, 6040 Egtved, Denmark

Om eventet

Mini-udesidning fra kl.19-23

Kom med og oplev skovens magi efter mørkets frembrud. 

Udesidning eller vågenat er en ældgammel tradition, der kort og godt går ud på at søge ud i skoven med sit spørgsmål. Man formulerer sit spørgsmål og finder det sted, der trækker i en. Her sætter man sig og lader roen sænke sig over tanker og vejrtrækning. Det, stille og roligt at finde ind i sig selv, midt i den mørke skov. Skoven pusler, og man er den nye gæst midt i skovens mørke timer med alle de puslerier, der hører til denne del af døgnet herude. Når muligheden for at se mindskes, sker der noget med vores andre sanser og vores indadvendthed. Det bliver lettere bare at opleve og være til stede, uden tankernes og synets forstyrrelser. Når vi tilmed bliver mere trætte, så kan nye input fra skoven, intuitionen, lagene lige under bevidstheden bedre trænge igennem og få din opmærksomhed. Derfor er det ud over en fantastisk oplevelse faktisk også et ret effektivt redskab til tumlerier om stort eller småt. Til at vise din retning videre, dit næste skridt, eller hvor du skal fokusere din energi.

Helt praktisk så mødes vi om bålet kl.19. Vi drikker en kop te, og jeg guider jer til at lande i nuet lige der i skovens lysning. Der vil herefter være mulighed for at få støtte til at formulere dit spørgsmål klart og enkelt, så dit fokus for stilletiden i skoven er tydeligt. Hvis du hellere vil holde dit spørgsmål tæt til dig, er det naturligvis også helt i orden. Når alle er klar (hvilket kan være inklusiv at tisse af på stedets toilet eller i skovbunden ;) ), så kan du gå på opdagelse i skoven og finde dit sted for de næste timer. Det er helt op til dig, om det er tæt på os ved bålet eller dybere inde i skoven. Hvadend der kan gøre dig tryg. Stedet har vi helt for os selv, så uanset er der kun gruppen til stede.

Du skal bare medbringe underlag (sig til hvis du har behov for at låne), sovepose/tæppe, varmt tøj og praktisk fodtøj. Evt en lille lygte, hvis det gør dig tryg. Din mobil vil vi meget gerne holde for dig imens, så den ikke frister undervejs og forstyrrer. Lygten er til brug, når du går rundt i skoven og finder dig til rette, og når vi skal samles igen. Hold den helst slukket, mens du sidder. Øjnene kan godt se tilstrækkeligt i skoven til at finde rundt, selvom det er mørkt.

Omkring kl.22.30 ringer vi med en klokke, og det er tid til stille og roligt at vende tilbage til bålet, hvor vi venter med en kop te og en lille snack. Hvis du har brug for at få feedback på din oplevelse, vil der være mulighed for dette. Igen kan du dog også vælge at blive i det indadvendte. Omkring kl.23 siger vi godnat og tusind tak for i aften.

Dine guider:

Ulla, som ejer stedet og er uddannet sygeplejerske og har et modul med sig fra masteruddannelsen i naturbaseret terapi. Derudover Sheila Naja, som er psykolog og mindfulnessinstruktør, der benytter de gamle shamanistiske tradtitioner i sit arbejde.  

 

Din investering i dig: 400 kr der overføres via mobilepay til 734915 i forbindelse med tilmelding til naturligvaeren@gmail.com. 

Del dette event

Event Info: Events
bottom of page